Stanojević: Proleter je hit prvenstva, čeka nas neizvestan meč (VIDEO)

Proleter je samo tri boda iza nas, to je ekipa koja je hit ovog dela prvenstva, čeka nas neizvesna utakmica, ali igramo kod kuće i nadamo se povoljnom rezultatu, poručio je trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević.

Foto: Partizan.rs

Stanojević je na konferenciji za medije istakao da su Novosađani defanzivno veoma dobro organizovani.

“Kako bih rekao, protivotrov za takvu postavku je mnogo kretanja u fazi napada i brza cirkulacija lopte. I posebno dosta strpljenja, svih 90 minuta”, izjavio je Stanojević.
Prema Stanojevićevim rečima tek danas, dan pred utakmicu dolaze Filip Holender, Bibras Natho i Maki Banjak.
 
“Kamerunca još nisam ni video, verovatno neće biti u startnih 11. Opasno je kad igraju tri utakmice u sedam dana, Holender je igrao isto tri, ali na poslednjoj samo 15 minuta, ali šta da radimo, tako je svima. Srećan sam što imamo kvalitetne fudbalere u reprezentacijama, drago mi je i što je Saša Zdjelar učestvovao u poslednjoj pobedi Srbije”, istakao je Stanojević i dodao da je Sejduba Suma u konkurenciji za tim.
 
Trener crno-belih prokomentarisao je i poraz reprezentacije Srbije od Škotske u baražu za Evro, a odgovorio je i na pitanje da li bi on nekada od svog igrača (kao što je Antonio Konte tražio od Aleksandra Kolarova, prim. aut), da ne igra za nacionalni tim.
 
“Svima je teško pala eliminacije od Škotske. Pogotovo nama iz struke i igračima. Sigurno je loša situacija. Što se tiče igrača, ako je povređen, sigurno bi ga trebalo čuvati, ali sa trenerske strane uvek podržavam igranje za reprezentaciju. Nikad nisam govorio igračima da se štede. Mada, zdravlje igrača je uvek najvažnije”, poručio je Stanojević.
 
Utakmica 15. kola Superlige Srbije između Partizana i Proletera igra se u subotu od 16 sati.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts