STEVANOVIĆ POBEDIO: OFK Beograd prihvata pomoć Zvezdana Terzića i Crvene zvezde!

“Pomoć u vidu poslovno-tehničke saradnje trebamo da prihvatimo, ukoliko ta pomoć ne remeti integritet i tradiciju našeg kluba.”, istakao je novi predsednik OFK Beograda Saša Stevanović.
Foto: OFK Beograd/Butasport.rs

Danas je održana vanredna Skupština OFK Beograda na kojoj su se desile velike promene u rukovodstvu kluba sa Stare Karabume. Od danas je predsednik UO OFK Beograda bivši dugogodišnji igrač “romantičara” i reprezentativac, Saša Stevanović.

Saopštenje novog predsednika plavo-belih prenosimo u celosti:

“Pokazano je da osnova za vraćanje OFK Beograda postoji, a to je jedinstvo bivših igrača, radne zajednice, Kluba prijatelja, veterana i novinara. Kao deo ovog jedinstva dobio sam zadatak da ih predvodim do ostvarivanja zajedničkog cilja, a to je da OFK Beograd vratimo tamo gde pripada.

Teorije zavere, lični interesi i loše procene dovele su naš klub na najniže grane u svojoj istoriji. Dok se još uvek neki trude da brane OFK Beograd od Ofkovaca, mi smo na ovoj skupštini dokazali jedinstvo, kao i istrajnost u borbi za naš klub.

OFK Beograd će uvek ostati klub sa svojom istorijom, svojim grbom, večno popularnom plavo belom bojom i himnom.

Situacija u kojoj je trenutno OFK Beograd ne ostavlja trunku slobode da odbije pomoć od klubova koji trenutno finasijski i organizaciono bolje funkcionišu od nas. Pomoć koju je ponudio Zvezdan Terzić i Crvena Zvezda, kao i eventualnu saradnju dva kluba koju je pomenuo, otvora mogućnost da naš klub dobije prvu injekciju pred početak vraćanja.

Shvatajući ozbiljnost situacije u kojoj se klub trenutno nalazi, svoje mišljenje sam izneo ljudima koji su me podržali i navijačima. Pomoć u vidu poslovno-tehničke saradnje trebamo da prihvatimo, ukoliko ta pomoć ne remeti integritet i tradiciju našeg kluba.

Pored toga, našu iskrenu ideju i borbu za vraćanje OFK Beograda tamo gde pripada, prepoznali su mnogi naši proslavljeni igrači, privrednici i ljudi iz javnog života, oni takođe žele da doprinesu ovoj ideji i borbi.

Nadam se da će ideja za povratak OFK Beograda i energija koju stvara jedinsto nas Ofkovaca, probuditi želju državnih organa da se i oni uključe.

Narednih dana oformiću UO sa ljudima od integriteta i želje da našu zajedničku ideju sprovedemo u delo.

Želeo bih da se zahvalim svima na poverenju koje su mi pružili. Pokušaću da na najbolji mogući način opravdam to poverenje. Birajući mene izabrali su transparetnost u radu, rad samo u interesu OFK Beograda i borbu do krajnjeg cilja, Ofk Beograd u fudbalskoj eliti.

Sve manje se može čuti reč gospodin i dama, mi smo borci da se Romantičari ne odaju zaboravu.

Saša Stevanović”

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts