Stojković progovorio o reprezentaciji: Ja se nisam oprostio, treba mi dva sata da pričam o tome! (VIDEO)

Golman Partizana se dotakao teme oko reprezentacije…

Foto: Etsuo Hara/Getty Images

Partizan je napravio emisiju u kojoj su bili gosti Vladimir Stojković, Lazar Marković i Milan Lola Smiljanić. Voditelj je bio poznati radijski voditelj Predrag Popović Pop.
 
U opuštenoj emisiji, gosti su se dotakli i teme oko reprezentaciji Srbije. Pop je pitao Stojkovića da li se pozdravio sa grbom nacionalne selekcije.
 
“Ja se nisam pozdravio…”, rekao je Vladimir Stojković i zastao.
 
“Ujeo si ga za srce sada”, dodao je Milan Smiljanić.
 
“Teško pitanje, kompleksno, treba mi dva sata da pričam o tome, tako da bolje da preskočimo”, poručio je golman Partizana.
 
Stojković je pričao i o Piksiju.
 
“Piksi? Doneo je autoritet, istorijski gledano – mi smo svako na veliko takmičenje otišli sa selektorom koji je imao autoritet. Takav je bio Antić, Petković, Muslin, sve treneri koji izazivaju strahopoštovanje. Sigurno je javnost zadovoljna što ćemo igrati ofanzivan fudbal, na gol više, navijači će biti srećni, ali biće i mečeva gde neće biti dobro. I tu treba pružiti podršku, to je mač sa dve oštrice, fudbal je takav sport – ne treba očekivati neočekivano. Najbitnije je da selektor pravi najbolje od onoga što ima. Kod Antića je svaki prekid bio pola gola, doveo je Milinka Patića i samo zbog prekida… To je bilo 80% gola”, smatra Stojković.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts