Stojković zadovoljan ali i zabrinut zbog povrede Mitrovića (VIDEO)

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković bio je zadovoljan posle pobede nad selekciom Luksemburga ali i bio zabrinut zbog zdravstvenog stanja igrača, a posebno Aleksandra Mitrovića koji je povređen u finišu drugog poluvremena.Foto: FSS

Fudbaleri Srbije su na stadionu „Rajko Mitić” slavili sa 4:1 i boljom golom razlikom u odnosu na Portugal preuzeli vođstvo u A kvalifikacionoj grupi za Mundijal, a selektor Stojković je bio zadovoljan prikazanom igrom.

„Uspeli smo da ostvarimo cilj zacrtan pre meča, da pobedimo i osvojimo nova tri boda. Prvo poluvreme bilo je zaista, ne perfektno, ali izgledalo je dobro, potpuna dominacija. U drugom delu pali smo u fizičkom smislu i dozvolili Luksemburgu da krene, da ima više posed lopte. Na kraju ipak smo uspeli da se vratimo i bez problema utakmicu privedemo kraju, što je najvažnije. Kada nosiš dres svoje zemlje moraš da trčiš i izgaraš iz minuta u minut”, rekao je Stojković.

Već u utorak reprezentaciju očekuje gostovanje u Dablinu i duel sa selekcijom Irske i selektor je istakao zabrinurost u kom stepenu će se igrači oporaviti do tog meča.

„U nedelju putujemo, videćemo kakvo je stanje igrača. Mitrović je dobio baš jak udarac, mislim da je jagodična kost. Moramo da uradimo sve da se oporavimo i da već u utorak u Dablinu pokažemo pravu igru i osvojimo bodove.” zaključio je Stojković.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts