Sve je spremno spektakl – UFC 295 donosi najbolje finišere današnjice!

Borbe su na programu u noći između subote i nedelje sa početkom od 4 časa!
Foto: Admiralbet

U noći između subote na nedelju nas očekuje spektakularni UFC 295, koji će predvoditi borba dvojice najboljih udarača u UFC promociji. Naime, Jirži Prohaska i Aleks Pereira će se sastati u borbi za titulu šampiona poluteške kategorije, koja je planirana oko 6.30 časova izjutra.

Pereira je svojevremeno bio šampion srednje kategorije (do 84 kg), ali je pojas izgubio od čoveka kojem ga je i oduzeo, pošto ga je u revanšu nokautirao Izrael Adesanja. Sa druge strane, Prohaska (29-3-1 MMA, 3-0 UFC) je ovaj pojas već osvojio 2022. godine, kada je u na predaju naterao još jednog Brazilca, Glovera Tešeiru.

Lokacija događaja je čuveni Madison skver garden u Njujorku, a publika će moći da uživa u predstavi dvojice atraktivnih udarača koji uvek idu na sve ili ništa. Velikog favorita u ovom duelu nema, pa je kvota u ovom trenutku na “autsajdera” Prohasku iznosi 1.95, dok je na Pereiru 1.77. Svi zainteresovani i ljubitelji borilačkih veština se mogu kladiti na ovu borbu, kao i na sve UFC događaje, po najboljim uslovima na sajtu AdmiralBet.rs.

Kladionica AdmiralBet je prepoznala veliko interesovanje među svojim igračima, pa je spremila bogatu MMA ponudu koja je dostupna svima sa otvorenim AdmiralBet korisničkim nalogom. Registracija se može kompletirati u svega par koraka putem ovog linka ili preko AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Nakon otvaranja naloga sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara jesenjeg Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Svi događaji sa UFC 295 su dostupni za klađenje na ovom linku, istražite kompletnu ponudu i uživajte u spektaklu u društvu AdmiralBeta!

Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts