Terzić: Moraće Partizan da navija za nas u Evropi kako bi igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Generalni direktor Crvene zvezde najavio odlazak iz kluba ukoliko crveno-beli ne odbrane šampionsku titulu.
Foto: TV Prva

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostovao je na PRVA TV gde je rekao da će napustiti klub ukoliko crveno-beli ponovo ne postanu prvaci.

„Odlazim iz kluba prvi put kada Crvena zvezda ne bude bila šampion. Sve što se dobro desilo Crvenoj zvezdi u prethodnom periodu moja je zasluga. Ja sam birao igrače, trenere, skaute, ja sam doveo Kataija, Ivanića, Borjana. Isto tako za sve što se loše desi odgovornost je moja. A ja sam vrlo odgovoran čovek. Ako u maju ne budemo šampioni, neće to biti greška Dejana Stankovića, nego moja. Ja sam ga doveo. Ovo je moja osma sezona u Crvenoj zvezdi. Osvojili smo pet titula. I nećete od mene čuti one priče kako je Partizan bio bolji. Moja će biti greška što nisam predupredio tu stvar da mi budemo bolji. Zvezda ima pobednički mentalitet, veliki je klub. I čim niste šampion, znači da nešto u sistemu ne valja“, rekao je Zvezdan Terzić.

Terzić se našalio i rekao da će Partizan morati da navija za Zvezdu kako bi igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona, kao i da ima sjajne odnose sa Vučelićem, predsednikom kluba iz Humske.

„Ja bih voleo da je tako. Čestitao sam Vučeliću na dobrom derbiju, lepo smo se pozdravili. Danas idemo na ručak, moramo da sarađujemo. Jer imamo zajedničke teme i problematiku. Imao je Miljan Miljanić jednu strašnu rečenicu. Ne postoje neprijatelji u sportu, samoc rivali. Mi se nikada nećemo složiti oko suđenja, ostalo moramo. Na bolje odnose uticali su i odlasci nekih ljudi iz uprave Partizana. Oni su sejali seme zla iz želje za samopromocijom. Sada imamo šansu da imamo dva predstavnika u Ligi Evrope. Moraće Partizan da navija za nas u Evropi kako bi igrao u kvalifikacijama za Ligu šampiona“, istakao je Terzić.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts