TERZIĆ ODGOVORIO: Nikad se pre Vuletića nisu vređale porodice, njegove reči nemaju težinu

Stigao odgovor iz Ljutice Bogdana.
Foto: FK Crvena zvezda

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić pričao je o kriminalcima iz suprotnog tabora, dok ga u Crvenoj zvezdi optužuju da je osoba sklona nemoralu.

Saopštenje Zvezdana Terzića vam prenosimo u celosti.

“Večiti rivalitet između naša dva kluba je decenijama građen između ostalog i džentlmenskim ponašanjem oba rukovodstva naših klubova.

Uvek je bilo i određenog peckanja među nama, ali uvek u granicama dobrog ukusa. Nikada se ranije nije ulazilo na teren ličnih i porodičnih odnosa. Sve do pojave čuvenog profesora rimskog prava javno prokazanog kao osoba sklona nemoralu među muškim maloletnicima.

Nije slučajno da Crvena zvezda i četvrtu godinu zaredom osvaja šampionsku titulu. Realno nam je sve to mnogo olakšalo nesposobno rukovodstvo Partizana predvođeno čuvenim profesorom.

I mnogo nam je lakše kada i za verbalnog protivnika imamo čoveka bez ljudskog i muškog kredibiliteta. Profesorove reči jednostavno nemaju težinu. Rezultati još manju.

I pored toga, kao zaljubljenik u srpski sport, ne mogu se radovati devastiranju Partizana koje iz namere ili neznanja čine profesor bluda i njegova kompanija.

Nadam se da ce iskreni navijači Partizana prepoznati anomalije svog rukovodstva i okrenuti se radikalnim promenama zarad bolje budućnosti svog kluba.

A mi iz Crvene zvezde nastavljamo da se radujemo novim titulama i utakmicama Lige Evrope”, navodi se u saopštenju koje je medijima dostavljeno iz Crvene zvezde.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts