TERZIĆ PONOVO O VIDIĆU: Ogromna je sujeta kod svih velikih igrača!

“O selektorima i bivšim igračima neka razmišljaju ovima kojima je to posao.”, poruka je generalnog direktora crveno-belih.
Foto: Butasport.rs

Generalni direktor crveno-belih ponovo je pričao o Nemanji Vidiću. On je istakao da je prethodni put pohvalno govorio o njemu, a da mu je uzvraćeno neprimereno kao i to da je sujeta kod velikih igrača ogromna. 

“Iskustvo me uči da se ne treba mešati u posao za koji nisi pozvan. Imali smo slučaj kada sam pomenuo Nemanju Vidića u najboljem svetlu, kontekstu, gde sam rekao da je napravio grandioznu karijeru, da mu pripada neka funkcija i da će on sigurno biti nešto veliko u srpskom fudbalu, on je odogovrio na jedan neprimeren način, tako bih se suzdržao o bilo kakvog komentara. Sujeta kod svih tih velikih igrača je ogromna, i kada im kažete nešto pohvalno njima ne prija, a svedoci smo da se toga da se to mnogo puta dešavalo. Držaću se mesta u Crvenoj zvezdi koje mi je propisano statutom kluba, a oselektoru i bivšim igračima neka razmišljaju ovima kojima je to posao.”, istakao je Zvezdan Terzić.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts