Terzić: Sa Baharom počinje nova era Zvezde, vreme je za iskorak (VIDEO)

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić naglasio je da će uz dominaciju na domaćem tlu, crveno-beli podići letvicu očekivanja u Evropi.
Foto: FK Crvena zvezda

Terzić je naveo da je vreme za iskorak sa dolaskom Baraka Bahara na mesto trenera.

“Bez obzira na rezultate i dominaciju u našem fudbalu, vreme je za iskorak. To je naša obaveza, osećamo da narod očekuje da podignemo letvicu očekivanja”, rekao je Terzić na promociji Baraka Bahara.

“Počinje nova era Crvene zvezde, budućnost kluba je sa Barakom Baharom. Sa njim dolazi oformljen tim koji je pokazao da zna da radi posao i ubeđen sam da sve ono što je pokazivao u Izraelu, pokazati i ovde. Godinu dana ga želimo, pratimo ga, jako poštujemo što je pokazao u Izraelu, kako je igrao u Ligi šampiona sa Makabijem”, istakao je Terzić.

On se posebno zahvalio dosadašnjem treneru Milošu Milojeviću.

“Ostavio je otvorena vrata, uveren sam da će se jednog dana vratiti u Zvezdu. Potrebna nam je sveža krv i energija, uz puno poštovanje i respekt svih koji su do sada doneli radost Zvezdi”, dodao je Terzić.

“U tom smeru naš skauting tim, sa sportskim sektorom, uradio je mnogo toga. Neke stvari privodimo kraju. Poslednja dva meseca smo uključili i Bahara u proceduru. Jasno nam je kakav profil igrača traži novi trener. Bićemo brži, snažniji, ofanzivniji, mlađi… Svesni smo mana, ali smo pokazali da znamo da pravimo rezultate i da možemo da budemo i malo prepotentni”, poručio je Terzić i otkrio da kada je o pojačanjima reč sigurno dolaze dvojica novih napadača.

Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts

Advertisement