Terzić se izvinio Delijama posle slike sa Grobarima, otkrio da li je imao sastanak! (VIDEO)

Generalni direktor Crvene zvezde izjavio je da želi skladan odnos sa Delijama.Foto: Butasport.rs

Generalni direktor Crvene zvezde nalazi se u Beleku gde se trenutno pripremaju izabranici Dejana Stankovića za nastavak sezone. On je prisutnim medijima u Turskoj pričao i o nezadovoljstvu Delija zbog toga što se slikao sa dva viđenija Grobara na proslavi dana Republike Srpske.

Podsetimo, Delije su na košarkaškom meču protiv Albe skandirali Terziću da je pi**a Grobarska i da treba da ode iz kluba.

“Žao mi je što je došlo do te fotografije, koja je izazvala nesporazum između navijača i mene. Te dve osobe su slučajno sele za sto. Bio sam na proslavi dana Republike Srpske, na poziv tamošnjeg predsednika, što sam doživeo kao veliku čast. Iskoristio bih priliku da se izvinim navijačima Crvene zvezde navijačkoj grupi Delije Sever. Izuzetno poštujem tu navijačku grupu, želimo da imamo skladan odnos. Nisam pričao, međutim, moraću da ove dušebrižnike razočaram. Kao i ove iz Partizana što su se ponadali da ću otići iz Zvezde. Moraće i dalje da se bore protiv mene.”, izjavio je Zvezdan Terzić danas u Turskoj.

Prvu prolećnu utakmicu crveno-beli igraju 15. februara na Banovom brdu protiv Čukaričkog, a tada ćemo videti da li su Delije oprostile generalnom direktoru fotku i ručak sa navijačima Partizana.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts