TERZIĆEVO PISMO: “Moje srce bi bilo ispunjeno da vratimo OFK Beograd na stare slave”

Generalni direktor Crvene zvezde obećao pomoć “romantičarima”.Foto: Butasport.rs

OFK Beograd dobio je sinoć zvanično novog predsednika Upravnog odbora, bivšeg igrača tog kluba Sašu Stevanovića.

Plavo-beli spremni su na saradnju sa Crvenom zvezdom, dok je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić obećao pomoć klubu za koji je igrao a kasnije i bio funkcioner.

Pismo Zvezdana Terzića gospodinu Stevanoviću prenosimo vam u celosti:

“Ovim putem želim da Vam najiskrenije čestitam izbor za Predsednika UO OFK Beograd. Kao dugogodišnji igrač OFK Beograda Vi ste u najboljoj poziciji da razumete kako klub funkcioniše, koji su mu problemi i kako ih rešavati. Iz svog ličnog iskustva, kao igrač OFK Beograda i njegov dugogodišnji funkcioner, najvažnija osobina koja mora da krasi nekoga ko se upušta u rukovođenje klubom, je velika ljubav. Ljubav prema njegovoj istoriji, uspesima, fanatičnoj omladinskoj školi, prema značaju među njegovim najvernijim navijačima i prema ljudima koji u njemu rade i koju su ostali verni klubu i u najtežim vremenima, kao što je ovo sada.

Želim Vam uspeh i napredak, koji će sigurno doći ukoliko Vi i svi koji budu u vašem timu, budete imali znanja, hrabrosti, energije, želje i strpljenja da se to ostvari. Takođe, bitna je i sposobnost da se u određenim momentima i rizikuje, da bi se pobedilo. Ja sam siguran da će to i biti. Mogu samo još da vam obećam svoju bezrezervnu podršku. OFK Beograd je moja mladost i moja druga kuća. Moje srce bi bilo ispunjeno da ga vratimo na staze stare slave, da, kao nekada, bude ponos Beograda i beograđana. Sa najboljim željama čestitam Vam Novu godinu i Božić. Srdačno, Zvezdan Terzić”.

View this post on Instagram

 

A post shared by BUTASPORT.RS (@butasport.rs)

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts