Tumbaković: Mnogo stvari nije bilo dobro

Selektor Srbije LJubiša Tumbaković rekao je posle pobede nad Luksemburgom da je ekipa ispunila cilj i upisala pobedu, ali da je on u pojedinim trenucima dovođen u pitanje zbog pada koncentracije.

Foto: FSS

“Rekli smo pre meča da ćemo gledati samo sebe i samo svoj rezultat. Ušli smo sa ciljem da ostvarimo pobedu, ali kada imamo rezultat i kada imamo mogućnost da uvedemo meč u mirnu završnicu, mi i ovoga puta uđemo opušteni i u pojednim trencima dovedemo pobedu u pitanje i ceo tim”, rekao je Tumbaković novinarima posle utakmice.

Srbija je sa 3:2 pobedila Luksemburg u sedmoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

“Ima stvari za ozbiljnu priču i analizu. Mnogo stvari nije bilo dobro, kako u prvom, ali tako i u celom drugom poluvremenu…”, rekao je on.

Upitan da li je ekipa mislima već u baražu ili je fokusirana na meč za Ukrajinom, Tumbaković je kazao da reprezentacija kvalifikacije želi da završi na “najbolji način”.

“Imamo cilj da takmičenje završimo na najbolji način. Igramo kod kuće protiv tima od kog smo ozbiljno poraženi i sada pred našom publikom želimo da ostvarimo dobar rezultat. Šta će biti ne zavisi samo od nas”, rekao je selektor.

On je kazao da ekipa ima pritisak zbog kog u nekim trenucima možda igra slabije, ali da to ne bi trebalo da bude opravdanje.

Tumbaković je izrazio nadu da će Srbija u ovim kvalifiakcijma uspeti da “eventualno ostvari cilj”.

Izvor: BUTASPORT/Tanjug

About The Author

Related posts