UEFA optužila Dubočicu da je namestila ovaj meč, oglasio se klub iz Leskovca! (VIDEO)

UEFA je FSS-u poslala dopis da se ispita meč Prve lige Dubočica – Mladost GAT (0:1) odigran 2. maja u Leskovcu na stadionu “Dubočica”, zbog sumnje u nameštanje.
Foto: FK Dubočica

Povodom pokretanja postupka i prijave oficira za integritet FSS oglasili su se i Leskovčani saopštenjem.

„Gradski fudbalski klub Dubočica iz Leskovca, obaveštava sportsku javnost pogotovo ljubitelje kluba iz Leskovca da GFK Dubočica nije učestvovala ni u jednoj nečasnoj radnji po prijavi, te da za sve imamo valjane materijalne dokaze, sa kojima ćemo se braniti i čistog obraza izaći iz svega.

Zahtevamo od eksperata iz Fudbalskog saveza Srbije, da detaljno prelgedaju utakmicu iz prijave, takođe i sve prethodne i buduće utakmice našeg tima na osnovu čega će ustanoviti da nije bilo nikakvih nečasnih radnji.

GFK Dubočica se od početka drugog dela prvenstva suočava sa velikim kadrovskim problemima (dokumentovane povrede 7 standardnih igrača), kad na to dodadamo parne kartone deševalo se da na utakmici izađemo bez 8 ili 9 standardnih igrača (dokaz protokoli sa utakmica), što je rezultovalo i pad sa drugog mesta u plejaut zonu i gole borbe za opstanak.

Kada smo gubili i imali dokumentovane sporne situacije na štetu našeg kluba, nikada se nismo oglašavali već časno i stojički podnosili sve.

Sigurni smo da ćemo iz ove prljave igre izaći čistog obraza, bez obzira iz čijih kuhinja se servira negativna kampanja i blaćenje našeg kluba.“

Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts

Advertisement