Uefa pokrenula postupak protiv Zvezde! (VIDEO)

Evropska fudbalska unija (UEFA) pokrenula je postupak protiv Crvene zvezde, po svemu sudeći zbog uvreda koje su igraču Milana Zlatanu Ibrahimoviću tokom meča šesnaestine finala Lige Evrope uputili pojedinci iz lože stadiona “Rajko Mitić”.Foto: Gettyimages

Uefa je na svom sajtu objavila saopštenje da je pokrenuta disciplinska istraga, ali nije pomenuto zbog čega.

“Prema Članu 31 Uefinog Disciplinskog pravilnika, etički i disciplinski inspektor dobio je zadatak da istraži incidente koji su se desili tokom utakmice šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana, odigrane 18. februara 2021. godine u Srbiji. Više informacija o ovom predmetu biće pravovremeno dostupno”, navodi se u saopštenju.

Crvena zvezda odigrala je protiv Milana 2:2, a nakon meča na društvenim mrežama pojavio se snimak u kojem se čuje kao nepoznata osoba vređa Zlatana Ibrahimovića.

To je naišlo na osudu javnosti, a iz Crvene zvezde su naveli da će uz pomoć nadležnih organa uraditi sve što je u njihovoj moći kako bi se odgovorni krivac za vređanje Ibrahimovića pronašao.

Podsetimo, švedski fudbaler skočio je kako bi proslavio vođstvo svog tima, a potom su se iz lože čule ružne reči:

“Sedi dole Zlatane i Helenu (prim. aut supruga) ćemo da ti jeb**o, pi**o jedna, Balijo jedna smrdljiva, jeb**m te usta.”

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts