UŽASNI SNIMCI IZ SOFIJE: Tuča bugarskih navijača sa policijom! (VIDEO)

Više osoba je povređeno u sukobima navijača i bugarske policije u Sofiji uoči meča Grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine između Bugarske i Mađarske, prenose bugarski mediji.
Foto: Hooligans.cz

Navijači više bugarskih klubova okupili su se popodne u blizini stadiona “Vasil Levski” gde je u 18 časova počeo meč između Bugarske i Mađarske, koji se igra bez publike.

Navijači su u grupama krenuli ka stadionu, ali ih je bugarska policija sprečila da priđu tom sportskom objektu pošto je postavila kordone. Oko 17.40 časova po centralnoevropskom vremenu izbili su sukobi između navijača i policije. Grupa je počela da baca baklje i tvrde predmete na policiju, koja je odgovorila vodenim topovima.

Lokalni mediji navode da ima povređenih na obe strane. Bugarski navijači protestuju protiv predsednika FS Bugarske Borislava Mihailova i traže njegovu ostavku.

Bugarski navijači smatraju da je Mihailov jedan od glavnih krivaca za loše rezultate bugarske reprezentacije. Bugarski “Sportal” navodi da su protesti organizovani i ispred sedišta Ministarstva sporta gde grupa navijača traži ostavke čelnika FS Bugarske.

Fudbaleri Bugarske se nalaze na poslednjem mestu na tabeli grupe G kvalifikacija za EP 2024. sa dva boda.

UPOZORENJE: Snimci su uznemirijućeg sadržaja!

Izvor: BUTASPORT 

About The Author

Related posts

Advertisement