VAZURA TVRDI: Partizan odbio i 4.000.000 za Asana!

Ređaju se ponude kao na traci za Partizanove strance…Foto: Butasport.rs

Posle ponuda za Sadika (6.000.000 iz Francuske) i Sume (4.000.000 iz Arabije), crno-beli su odbili ponudu i za Japanca Takumu Asana u vrednosti od 4.000.000 evra. Tu informaciju potvrdio je generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Prethodnih dana ruski mediji pisali su da je za Asana zainteresovana i Lokomotiva iz Moskve, ali čelnici crno-belih nemaju nameru da rasprodaju igrački kadar, pogotovo posle sjajnog prihoda od transfera Strahinje Pavlovića u Monako (10.000.000 evra).

Takuma Asano možda nije imao sjajnu statistiku kao Suma i Sadik, ali dosta je doprineo igri crno-belih, pre svega svojom brzinom po boku.

Ove sezone Japnac je postigao 6 golova i upisao 3 asistencije. Dobrim partijama u crno-belom dresu Asano je dobio i poziv reprezentacije Japana gde je odigrao dve utakmice. Protiv Tadžikistana gde je bio i strelac, ali i na meču protiv Venecuele gde je bio starter.

Važeći ugovor sa crno-belima Asano ima do juna 2022. godine. Podsetimo, crno-beli su ga doveli iz Arsenala za milion evra. Crno-beli će taj iznos klubu iz Londona platiti u ratama na tri godine.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts