VIDEO DANA: Navijač Srbije sa štakama u korteu, policija grupaciji zabranila ulaz! (VIDEO)

Nesvakidašnja scena blizu stadiona “Rajko Mitić”.
Foto: Butasport.rs

Grupacija navijača Srbije došla je u korteu da bodri “orlove” na meču protiv Azerbejdžana (3:1), ipak njima nije dozovljen ulazak na stadion kao ni da unesu parole i zastave sa natpisom: “Dogodine u Prizrenu”, i “Nema predaje”. 

“Večeras smo na stadionu Rajko Mitić imali jako neprimerene scene od strane “naše” policije, kojoj izgleda kao i organizaciji cele utkamice smeta zastava “Dogodine u Prizrenu” kao i “Nema predaje”. Povrh naše celokupne pozitivne energije i želje koju smo imali da dođemo i da vratimo u život navijanje prema reprezentaciji, morala se pojaviti neka šaka ljudi, koja izgleda ima nešto protiv Srbskog Kosmeta, na naša pitanja nisu odgovarali, već su okretali glave a zatim čak i uleteli i nasrnuli na nas ničim izazvani!? Pitaćemo opet kome smetaju Srbske zastave? Kome smeta Srbsko Kosovo? Kome smeta Srbska omladina?”, napisala je pomenuta grupacija. 

Ono što je ostavilo najveći utisak je taj što se na snimku vidi kako jedan naviijač sa štakama i na jednoj nozi skače i navija u prvim redovima. 

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts