Vladimir Vuletić za BUTASPORT.RS: Borjan je istumbani kanadski gastarbajter, njemu niko ne veruje!

Sutra žrebanje samo za formalnog domaćina, ali ne i stadiona gde će se igrati finalna utakmica Kupa Srbije.

Foto: Partizan.rs

Sutra, 16. juna u prostorijama FSS na Terazijama biće izvučen formalan domaćin finalne utakmice Kupa Srbije, međutim meč će najverovatnije biti odigran u Nišu.

“Reč je samo o žrebu za nominalnog domaćina, FK Partizan ili FK Vojvodina. Ne i za mesto odigravanja finala. Kako stvari stoje, biće to Niš.”, rekao je Vladimir Vuletić, potpredsednik Partizana na početku razgovora za BUTASPORT.RS. 

Crno-beli će imati priliku da 24. juna peti put u nizu osvoji Kup Srbije. Pre toga očekuje ih okršaj protiv istog protivnika u poslednjem kolu domaćeg šampionata.

“Partizan očigledno podiže i tempira formu za finalni meč Kupa Srbije. Pokazao je to protiv Crvene zvezde i Čukaričkog a naredne dve utakmice sa Vojvodinom neće biti iste, mnogo je važnija ona u finalu Kupa. I dobro je što dolazi prvenstvena pre finalne, biće to svojevrstan dvomeč i prilika da finalni meč bude praznik fudbala a Partizanu šansa da se petim uzastopnim trofejem Kupa postane rekorder po broju osvojenih takvih trofeja u regionu. Verujem da tu šansu neće propustiti.”, istakao je profesor Vuletić. 

Milan Borjan, golamn i kapiten Crvene zvezde danas je izjavio da su ga “smorile priče oko zaslužene titule”. On je na kraju svoje izjave na Instagramu napisao: “svi znamo kako se završava refren navijačke pesme “pune tribine ludih navijača” (“Jedite g… mi smo šampioni), E to vam je poruka svima”.

“U istom danu u kom renomirana evropska sportska agencija donosi rezultat istraživanja po kojem je FK Crvena zvezda klub kojem je svirano najviše penala u Evropi (razlika između nje i drugoplasiranog kluba po učestalosti dosuđivanja penala je čak 53 minuta!) a iz FSS-a stižu najave o odlaganju uvodjenja VAR tehnologije za 2022. godinu, ovaj, u dva derbija istumbani, kanadski reprezentativac na privremenom radu u Zvezdi najavljuje da će njegov klub biti i dalje šampion igrali oni dobar fudbal ili ne. Može mu se samo čestitati što nam je potvrdio modus operandi FSS-e, onog istog Saveza u kom je sin Zvezdana Terzića, Kostadin, član Komisije za uvođenje VAR tehnologije i član Komisije za licenciranje koja dodeljuje licencu i klubu njegovog oca. Uz to, ovaj kanadski gastarbajter navodo da je ponosan na osvojenu šampionsku titulu koju je “sanjao kao dete.” Budući da je 2016. godine izjavljivao da bi sve dao za Partizan i priliku da zaigra u njemu, na Borjana se samo odnose ove Simovićeve reči: “Ako je Turčin krvav do lakata, Srbin mora biti do ramena. Poturici niko ne veruje.”, zaključio je Vladimir Vuletić razgovor za naš portal.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts