Vojvodina domaćin u Humskoj, “Firma” iznela parolu u vezi toga! (FOTO)

Stadion “Karađorđe” ne ispunjava uslove za igranje u trećem kolu kvalfiikacija za Ligu konferencije.
Foto: Partizan.rs

Direktor novosadskog stadiona Dragomir Tanović ističe da stadion Vojvodine ne ispunjava uslove za igranje u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

“Znači da možemo da organizujemo još samo revanš susret s Panevežisom već u sledećem kolu, bojim se da nećemo biti u mogućnosti da igramo na „Karađorđu”, jer za to nam je potrebna licenca druge kategorije. Ona, za početak, podrazumeva „češljeve” na ulazima, odnosno rotirajuće metalne barijere opremljene brojačima gledalaca. Nažalost, ukoliko prođemo Panevežis, alternativa nam je stadion Partizana za eventualnu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.”, rekao je Tanović i dodao:

“U februaru prošle godine trebalo je počnemo kompletnu rekonstrukciju našeg stadiona, ali je pandemija poremetila planove. Po saznanjima kojima raspolažem, u decembru bi trebalo da počnemo s renoviranjem. Podrazumeva radove po segmentima kako bismo tokom renoviranja i dalje mogli da organizujemo utakmice na „Karađorđu”. Projekat je prošao potrebne inspekcijske nadzore, sredstva su obezbeđena i nećemo odustati od namere da nastavimo s igrama pred našim navijačima.”, zaključio je Tanović.

Svoj revolt zbog takve situacije istakli su navijači Vojvodine na severnoj tribini gde su na meču sa Partizanom izneli parolu sa natpisom: “Evropu igramo izvan našeg grada, za vaše ostavke vreme je sada! Uprava napolje”

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts