VULETIĆ ODGOVORIO BORJANU: Vaša uprava je posle rata postavila trenera koji je podizao spomenik Oluji u Kninu

Vuletić ekspresno odgovorio Borjanu…Foto: Partizan.rs

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić ekspresno je odgovorio golmanu Crvene zvezde Milanu Borjanu koji je u nedelju imao poruku za njega, a sve zbog komentara čelnika crno-belih na račun zastave “Delije Knin” koja je završila u rukama hrvatskih vojnika.

Vuletić je svoje saopštenje poslao medijima, a mi ga prenosimo u celosti:

“Problem sa medijskom slikom Srbije danas je u tome “što je novo sada doba i pravila nova važe. Istina važna nije, važno je šta se kaže. Uz nešto malo para da kupe sitne duše i dva-tri novinara da tvoju metu sruše. Kad ti neko na put stane i učini da nestane. Ko ti čini mnogo zala nek’ pogine od skandala. Kad narod nema hleba, mi znamo šta mu treba. Neka skandale guta umesto svinjskog buta!

Kad raja glavu digne, nek’ novi tiraž stigne. Lakše se trpe muke kad čitaš tudje “bruke”.”

– Oni koji partizanovce nazivaju godinama ustašama, franjevcima i zagrepčanima, zaboravljaju da im je jedan od klupskih osnivača bio Slavko Komar (i ne, Tuđman nikad nije bio predsednik FK Partizan, već TK Partizan i JSD Partizan) a predsednik Skupštine Nikola Bugarčić-Zver, ujedno i upravitelj Golog otoka na kojem su smrt i patnju pronašli mnogi Srbi.

– Međutim, istine radi, onima koji se bave mojim retvitovima prezentujem istorijat cele ove priče (jer je istorija učiteljica života!). Tako će svi shvatiti da “bez budala tupaga pogleda, bi l’ umovi mogli blistat svijetli?” – stoji u saopštenju Vuletića:

– Naš Mlan zna da je Krajina pala bez ispaljenog metka, ali i zna da je uprava njegovog sadašnjeg kluba nakon “Oluje” za trenera postavila čoveka koji učestvuje u izgradnji spomenika “Oluji” u Kninu.

– Sledstveno svemu ovome, kod njega je u pitanju klasičan “error mentalis.”, napisao je Vuletić 

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts