ZEMUNCI NAPRAVILI TERZIĆU KARIKATURU: “Ćuti, niko neće znati…”, Plava unija donela lutku na tribinu! (FOTO)

OFK Beograd ponovo slavio u Zemunu, ovoga puta sa (3:1).
Foto: Taurunum boys

Fudbaleri sa Stare Karaburme slavili su protiv Zemuna sa (3:1) u derbiju 9. kola Srpske lige Beograd. “Romantičari” su sa ovom pobedom izbili na čelo tabele, a Zemunci su ostali na petom mestu. Meč je obeležio sjajan pogodak fudbalera plavo-belih Mihajila Mikana u 35. mintuu susreta

Zanimljivo je bilo na terenu, ali i na tribinama. Zemunaca je bilo oko 200, dok je Ofkovca došlo oko 100. Veći deo navijača sa Karaburme stigao je tek na kraj prvog poluvremena.

Taurunumi su na ovom meču izbacili crveno-beli grb OFK Beograda, ali i karikaturu Zvezdana Terzića, nekadašnjeg čelnika plavo-belih, a sadašnjeg generalnog dirketora Crvene zvezde uz natpis: “Ćuti, niko neće znati… OFK-a i dalje će se zvati.”, aludirajući da su gosti Zvezdina filijala. 

Zemunci su imali još jednu parolu: “Posle svake proslave, fotke se same postave.”. 

Sa druge strane Plava unija je takođe imala parole na ovom susretu: “Plavo-beli, jasan je plan. Pregaziti male! Oživeti san za viši rang.”,  pisalo je na transparentu koji se vijorio na stadionu u Zemunu uz karikaturu poznatog Duška Dugouška.

Uz to bila je i parola: “Ah, taj dabl-penetrejšn”, aludirajući na duplu pobedu u sredu (3:0) u okviru Kupa, kao i danas u šampionatu (3:1). Ofkovci su na tribinu uneli i lutku.

Taurunumi: 

Plava unija:

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts