ZVEZDA: Partizanu je već poklonjeno šest bodova, nećemo dozvoliti scenario iz 2017!

Crveno-beli su se obratili javnosti nakon današnjih dešavanja na utakmici između Zlatibora i Partizana u Užicu.Foto: Butasport.rs

 Saopštenje prenosimo u celosti.

“Blamaža za blamažom. Tako izgleda suđenje u Superligi i rad sudijske komisije Fudbalskog saveza Srbije. A predsednik FSS Slaviša Kokeza i dalje ćuti i ne reaguje. S vremena na vreme posalje po nekog svog podređenog da se oglasi ili nekoga opravda, i tu se sve zavrsava.

Fudbalski klub Crvena zvezda je na početku ove sezone uputio javno pismo FSS u kome je zahtevala promene u sudijskoj organizaciji. Promene u svakom aspektu rada sudijske komisije i skidanje sa liste sudije Danila Grujića posle narucenog penala u Kruševcu. Strpljivo smo čekali i posle serije sve gorih odluka (Novi Pazar, Vojvodina, Rad…) vrhunac bruke smo videli večeras u Užicu. Sudija Široki je dosudio jedanesterac Partizanu po principu “gužva je, niko neće videti da nije penal”. Ali svi su videli njegovu nameru i zadatak. Zato sada javno tražimo smenu predsednika sudijske komisije FSS MilanaKaradžića! Tražimo i da sudije Grujić i Široki budu skinute sa liste sudija. Ovo nisu sudijski previdi, ovo su izvršenja naručenih zadataka. Znamo dobro da je ovo uvod u već viđeni scenario. Nećemo da dočekamo derbi i novu krađu, jer tri puta smo već pokradeni i nećemo dozvoliti da se to i četvrti put desi!

Promene moraju da uslede posle ovakvih blamiranja!

Ocigledno je da problematični podpredsednik FK Partizan svojim pisanjem po društvenim mrežama pokušava stvoriti utisak u javnosti da je njegov klub žrtva a sve sa ciljem daljeg otimanja bodova Napredku, Zlatiboru i drugim klubovima.

Nadamo se da se njihove otimačine neće zavrsiti na novim izjavama potpredsednika FSS Marka Pantelića kako smo mu se smučili jer nećemo da ćutimo na ove bezskrupulozne krađe! Partizanu je već poklonjeno šest bodova ove sezone!

Gospodo iz fudbalskog saveza dobro se zamislite.

Poslednji put vas upozoravamo da ćemo se boriti svim sredstvima da zastitimo Zvezdine interese i da nećemo dozvoliti scenario iz 2017″, stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts