Zvezda želi da vrati Krstičića, a šta je on rekao o toj temi pre tri meseca?

Dejan Stanković traži zamenu za Marka Marina, a meta je Nenad Krstičić.
Foto: FK Crvena zvezda

Posle odlaska Marka Marina Zvezda je ostala bez pravog kreatora igre. Dejan Stanković kao naslednika na toj poziciji vidi Nenada Krstičića koji je igrao za crveno-bele pre godinu dana. Klub iz Ljutice Bogdana poslao je zvaničnu ponudu u Grčku, međutim ona je odbijena od strane AEK-a.

29-godišnji vezista ima važeći ugovor sa grčkim AEK-om do 30.06.2022 i stav novog trenera Masima Karere je da mu je srpski internacionalac potreban za nastavak sezone.

Zvezda je Krstičića htela da vrati i letos, međutim ni tada nije bio postignut dogovor. Pre tri meseca o tome je pričao i sam Krstičić za BUTASPORT.RS:

“Priča jeste postojala, što se mog ličnog interesovanja tiče, to je uvek prisutno. Nije se ostvarilo letos, videćemo šta će biti u budućnosti.”, ostavio je mogućnost povratku u crveno-beli dres.

On je za naš portal pričao i kako je stigao prvi poziv crveno-belih 2017. godine.

“Baš tako. Bio je kraj avgusta, raspakovali smo sve stvari u Španiji i rekli smo: “Nema više seljenja, pošto mi je žena u tom trenutku bila u osmom mesecu trudnoće. Međutim, menadžer me je pozvao i rekao da me zove Zvezda…Nijednog trenutka nisam razmišljao, uputili smo se pravo u Beograd, iako u tom trenutku Zvezda još nije obezbedila Evropu. Bilo je šanse da igram protiv Krasnodara i odmah sam krenuo, nažalost nisam mogao da igram, ali opet smo obezbedili Evropu i započeli taj neki novi period Zvezde! Terza je uticao dosta, poznajem ga da kažem ceo svoj život, iz OFK Beograda još kada sam bio dete, oduvek je verovao u mene i srećan sam što smo zajedno uradili lepe stvari za Zvezdu.”, ističe Krstičić.

Izvor: BUTASPORT

About The Author

Related posts